5
Mayıs
2024
Pazar
TEKİRDAĞ

Çorlu-Tekirdağ yolunda can pazarı!

ÇORLU'DA KORKUNÇ KAZA: 5 YARALI

Çorlu-Tekirdağ yolunda bayan doktorun kullandığı otomobil, kamyonetle çarpıştı. 5 kişinin yaralandığı kaza sonrası adeta can pazarı yaşanırken, yolun tek şerit olması nedeniyle ambulanslar olay yerine ulaşmakta güçlük çekti. Araç içinde sıkışan doktoru meslektaşları kurtardı.

Kaza, Bormalı Çiftliği mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Bilecik Devlet Hastanesi'nde doktor olarak görev yaparken, tayini Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne çıkan 34 yaşındaki İnci Onur, yakınları ile birlikte tayininin çıktığı hastaneyi ziyaret etti. Hastane ziyaretinden sonra Çorlu'ya dönmek için yola çıkan İnci Onur'un kullandığı 41 FE 975 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Adem Altay yönetimindeki 59 AK 329 plakalı kamyonet ile çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü İnci Onur ile yanındaki Meriç Onur (5), Hafize Dursun (80), Mustafa Dursun (55) ile kamyonet sürücüsü Adem Altay yaralandı. Kaza sonrası adeta can pazarı yaşanırken, yolun tek şerit olması nedeniyle ambulanslar olay yerine ulaşmakta güçlük çekti. Ambulansa konulan yaralıyı Çorlu'ya sevk etmek isteyen polis ekipleri, ambulansları Çorlu istikametine geri döndürebilmek için uğraş verdi.

Kullandığı otomobil içerisinde sıkışan İnci Onur'un çıkartılması için Çorlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nden kaza kırım ekibi istendi. Kaza yerine çok sayıda ambulans, polis ve jandarma ekibi sevk edilirken, sürücü İnci Onur'un çıkartılması için uzun süre çaba sarf edildi. Sıkıştığı yerden meslektaşları tarafından kurtarılan İnci Onur ve yakınları ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Sürekli meydana gelen kazalar nedeniyle adı "ölüm yolu"na çıkan Çorlu-Tekirdağ yolu, kaza nedeniyle her iki yönde de trafiğe kapatıldı. Sürücüler şehir girişlerinde bekletilerek gidişlerine izin verilmedi.

Bir programa katılmak için Çorlu istikametine gelen Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek'te kaza yerinde incelemelerde bulundu. Olay yerinde çalışmaları inceleyen ve ekiplerden bilgi alan Vali Kemelek, sık sık sağlık ekiplerinden yaralıların durumu hakkında bilgi istedi. Kapalı olan yol nedeniyle kaza yerinde çalışmaları bizzat takip eden Vali Kemelek, yol trafiğe açılana kadar olay yerinde durdu.

Kaza sonrası yaklaşık 2 saat trafiğe kapalı kalan Çorlu-Tekirdağ yolu araçların kaldırılmasının ardından ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

ÇORLU'DA KORKUNÇ KAZA: 5 YARALI
ÇORLU'DA KORKUNÇ KAZA: 5 YARALI
ÇORLU'DA KORKUNÇ KAZA: 5 YARALI
ÇORLU'DA KORKUNÇ KAZA: 5 YARALI
ÇORLU'DA KORKUNÇ KAZA: 5 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2010 Salı 11:09:04
Güncelleme :23 Mart 2010 Salı 11:34:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?