5
Mayıs
2024
Pazar
TEKİRDAĞ

Çorlu yağmura teslim

ÇORLU YAĞMURA TESLİM

Meteorolojik uyarıların ardından Çorlu`da başlayan sağanak yağmur 10 dakika gibi kısa bir sürede Çorlu`yu göle çevirdi. Caddeler sular altında kalırken çok sayıda araç yağmur nedeniyle arızalanarak yolda kaldı. Zemin katlar su baskınlarından etkilendi.

Çorlu`da akşam saatlerinde etkili olan gök gürültülü sağanak yağmur 10 dakika gibi kısa bir süre içerisinde cadde ve sokakları göle çevirdi. Rögarların tıkandığı Atatürk Bulvarı`nda biriken sular sürücülere zor anlar yaşattı. Arıza oluşan çok sayıda araç yolda kalırken trafikte aksamalar meydana geldi.

Çok sayıda ev ve iş yerini de etkileyen yağmur suları baskınları da beraberinde getirdi. Meteorolojik uyarılara rağmen vatandaşların hazırlık yakalandığı yağmur nedeniyle onlarca ev ve iş yeri sulardan nasibini aldı.

Polis telsizlerinden meteorolojik uyarı anonsu yapılarak ekiplerin su baskınları ve yıldırım düşmelerine karşı tedbirli olmaları istendi.

Kumluca Deresi`nin taşması sonucu Uncular mevkii olarak bilinen bölgede evlerde su baskınları da yaşandı. Vatandaşlar tıkanan su giderlerini açmak için yoğun çaba sarfettiler. Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiler göre Çorlu ve çevresinde bu gece ve yarın da yağmur etkili olacak.

ÇORLU YAĞMURA TESLİM
ÇORLU YAĞMURA TESLİM
İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2010 Çarşamba 23:05:02
Güncelleme :23 Haziran 2010 Çarşamba 23:25:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?