5
Mayıs
2024
Pazar
TEKİRDAĞ

Çorlu yağmura teslim

ÇORLU YAĞMURA TESLİM

Çorlu'da etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz yönde etkiledi. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, zor anlar yaşadı.

Çorlu'da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış, gün boyu aralıklarla sürdü. Omurtak ve Kumyol Caddesi'nde zaman zaman uzun araç kuyrukları oluştu. Bazı yollarda su birikintileri oluştu, ulaşım adeta felç oldur. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, minibüs durakları, apartman ve işyerlerinin saçaklarında yağmurdan korunmaya çalıştı.

Meteoroloji yetkilileri, gök gürültülü sağanak yağışın etkisini sürdüreceğini bildirirken, Marmara genelinde yağışların kuvvetli olmasının beklendiği ifade edildi. Yetkililer, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

ÇORLU YAĞMURA TESLİM
ÇORLU YAĞMURA TESLİM
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2010 Çarşamba 18:25:04
Güncelleme :27 Ekim 2010 Çarşamba 18:36:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasar ertas IP: 94.101.46.xxx Tarih : 28.10.2010 10:37:37

Asirinin asirisina bir sey demek asaaaa elimizde degil  en ufak bir yagmurda da  teslim olmak bize cagimizda ve gecmisimizde yakismamasi gerek Ama maalesef alisila gelmis hatalari hala yapmaktayiz teslim olmaya alisila getirilmisiz bir is yapilirken bize angarya gelen temel alt yapi plan is yapiminda kontrol is bittikten sonra  görevli kisiler is bitisini teslim almada görevlerini yapmazsa yada isin icinde is  cevirirlerse durum bu  laf haric  buna örnek (Politikacilarimiz) her seyde teslim olmaya layikiz Örnek bir bina yaptirdik (mühendisi bir kere bürosundan cikaramadik) ustalarla iscilerle bas basa birakildik  yapan degil yaptiran ustadir deye deye ustalarin mühendislerin  piri yaptilar beni  hadi hayirlisi olsun