3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Çorlu'da ağaçlandırma seferberliği

Çorlu'da bir şirketin çalışanları tarafından Karayolları 17. Bölge Müdürlüğü Çorlu Bakım İşletme Şefliği'ne ait araziye 400 ağaç dikildi.

Cross Jeans Şık Makas Giyim Sanayi Fabrikası çalışanlarının başlattığı ağaç dikme kampanyası yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Çorlu - Çerkezköy otoyol gişeleri yakınında bulunan Karayolları 17. Bölge Müdürlüğü, Çorlu Bakım İşletme Şefliğine ait araziye fabrika çalışanları tarafından 400 adet ağaç dikildi. Cross Jeans Şık Makas Giyim Sanayi Genel Müdür Yardımcısı Cem Odabaşıoğlu, firma olarak sosyal sorumluluk kavramıyla üzerlerine düşeni yaptıklarını belirterek, "Yöresel ve çabuk büyüyen ağaçları seçtik. 400 adet ağaç çalışanlarımız tarafından dikildi. Düzenlediğimiz ağaç dikme organizasyonunda 3 bin çalışanımızın emeği vardır. Yardımlarından ve desteklerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Karayollarına ait 80 dönümlük araziye ağaç dikmek isteyen kurumlara yardımcı olabileceklerini belirten Çorlu Bakım İşletme Şefliği yetkilisi Tuncay Tosun ise, "Ağaç dikmek isteyen firmalara yer temin etme konusunda yardımcı olacağız, Cross Jeans çalışanlarının bu talebi bizleri çok mutlu etti ve ağaç dikme etkinliği düzenledikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

TEMA Çorlu Gönüllü Temsilcisi Ahmet Cömert de, diğer fabrikalarında ağaçlandırmaya bu tür katkılarını görmek istediklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 16:58:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?