3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Çorlu'da bu yıl festival yapılmayacak

Çorlu Belediyesi`nin Temmuz ayı olağan meclis toplantısının 2. gününde bir araya gelen Meclis Üyeleri Çorlu`da her yıl düzenlenen festivalin bu yıl yapılmamasını kararlaştırdı. Karar, toplantıya katılan 21 meclis üyesinin oy birliği ile alındı. 

Demokrat Partili meclis üyesi Yavuz Uncuoğlu`nun önerisi ile festivalin sadece toplu nikah ve sünnet şöleninden ibaret olarak gerçekleştirilmesini ayrıca eğlence ve konser düzenlenmemesini meclise katılan 21 üyenin görüşüne sunan Belediye Başkan Vekili Mehmet Bulut, Çorlu Belediye Başkanı ve 3 yardımcısı ile belediye görevlilerinin tutuklanmasını anımsatarak; "Başımıza gelen, Çorlu`nun yaşadığı üzüntülü olay nedeniyle festival olmayacak. Sünnet ve nikah dışında bir şey yapılmayacak" dedi. 

Konuya ilişkin söz alan Demokrat Partili üye Ali Kuluptakan ise, şahısların gelip geçici olduğunu belirterek; "Şahısları bu tür olaylarla ilişkilendirmemek gerekiyor" dedi. 

Daha sonra meclis üyelerinin oyuna sunulan DP`li üye Yavuz Uncuoğlu`nun önerisi 21 üyenin oy birliği ile kabul edildi. Karar gereği her yıl düzenlenen ve son dönemde 'Ceviz Festivali' adıyla gerçekleştirilen Çorlu Festivali bu yıl yapılmayacak.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2008 Cuma 12:30:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?