30
Nisan
2024
Salı
TEKİRDAĞ

Çorlu'da cinayet

Çorlu'da geçimini turşu satarak sağlayan Kemal Karadayı, kıraathane önünde turşu satıp satamayacağı konusunda tartıştığı kişi tarafından başına tek el ateş edilerek öldürüldü.
 
Edinilen bilgilere göre Hıdırağa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, geçimi turşu satarak sağlayan Kemal Karadayı (48), Canbazlar Kıraathanesi'ne önüne gelerek tezgah açtı. Alkollü olduğu öne sürülen H.S. (45) kıraathaneden çıkarak Karadayı'ya, "Burada turşu satamazsın, burada satmanı istemiyorum" dedi. Bunun üzerine Karadayı ve H.S. arasında tartışma yaşandı. Tartışma anında yanında bulunan silahına sarılan H.S., Kemal Karadayı'nın başına bir el ateş etti. Olay yerine çağırılan ambulansla hastaneye kaldırılmak istenen Kemal Karadayı, yolda yaşamını yitirdi. H.S.'nin ise plakası alınamayan beyaz renkli bir kamyonetle olay yerinden kaçtığı ifade edildi.
 
Olayın ardından bölgeyi abluka altına alan polis ekipleri, H.S.'nin kaçarken kullandığı aracı eski genelev bahçesinde terkedilmiş olarak buldu. H.S.'nin Çerkezköy ve Lüleburgaz'da bulunan akrabalarının yanına gitme olasılığını da değerlendiren polis ekipleri, şehrin giriş ve çıkışlarında uygulama yaptı. Kemal Karadayı ve H.S'nin arasında daha evvelden bir husumet bulunduğu iddia edildi.
 
Öte yandan H.S.'nin pek çok suçtan sabıkasının bulunduğu ayrıca bıçakla adam öldürmek suçundan 14 yıl tutuklu kaldığı öğrenildi.
Çorlu Cumhuriyet Savcısı Ahmet Kılıç tarafından yapılan otopsinin ardından Karadayı'nın cesedi incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.
İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2006 Cuma 13:35:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?