4
Mayıs
2024
Cumartesi
TEKİRDAĞ

Çorlu'da fabrika yangını

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir plastik fabrikasında yangın çıktı.

Edinilen bilgilere göre, bir süredir bakımda olan bir plastik fabrikasında, gece saatlerinde bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Fabrikanın imalat bölümünde başladığı tahmin edilen yangın, bir anda tüm fabrikayı sardı. Zaman zaman patlamaların da meydana geldiği fabrikadaki alevlere Çorlu Belediyesi İtfaiye müdürlüğü ekipleri müdahale etti. Söndürme çalışmalarına Tekirdağ il merkezinden itfaiye ekipleri de dahil oldu. Yangın, uzun uğraşlar sonucu söndürüldü. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.


Büyük bir üzüntü yaşayan fabrika çalışanları, durumu fabrika yetkililerine telefonla bildirdi. Çorlu Kaymakamı Ali Dursun ile Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu ve itfaiye ekiplerinden bilgi aldı. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

 


 

iha
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2011 Cumartesi 09:41:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasar ertas IP: 94.135.148.xxx Tarih : 1.10.2011 23:59:59

Su yakinlarda memleketin bir kac yerinde fabrikalar yanmada kül olmada acaba neden yanmada ard arda rast gelemi olmada yada basin bir yere takti bu konularimi ard arda getirmekte yayinlamakta soru isaretleri biz duyan okuyanlara dogmakta birakalim bizim memleketi gecelim modern bir devletteki buna benzer bir kac is yeri fabrika yanmasina kül olmasina  ve sonuca fabrika yandi is yeri yandi bilirkisiler geldi hatayi buldu nedenini buldu böyle isler böyle yerler sigotalidir sigortadan parayi kapmak icin %60 bu yolu denemektedir bunuda sigortanin veya bu islerle ilgilenen uzmanlarin calisma sonunda cikardiklari raporlardir