3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Çorlu'da 'Gençlik Festivali'

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde belediyesi tarafından her yıl 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen ve bu yıl 2 güne çıkarılan Gençlik Festivali'nin ilk gününde sahne alan genç rock ve rap grupları izleyenleri adeta coşturdu. 

Çorlu Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi önünde düzenlenen Gençlik Festivali kapsamında genç rock ve rap grupları sahne aldı. Arkadaşlarının karşısına çıkmış oldukları için kimi zaman heyecanlanan kimi zaman da coşkuya kapılan gençler izleyenlere güzel bir gün yaşattı. Gençlik Festivali'nin ilk gününde Rapbela, Woltage, Noiser-3bir, İmpedanz, King-x Style, Kapan, Risus, AfroDeath, Makara, Crying Clown, Paradox, Yaygara, Ekşi, Set Ünsüz, Parantez, Tribal Enfeksiyon ve Grup Kapan adlı rock ve rap grupları sahneye çıktı. 

Gençlik Festivali kapsamında Çorlu Belediyesi Kültür ve Soysal İşler Müdürlüğü bünyesinde yürütülen ücretsiz halk kursları kursiyerleri, Latin dansları, halk oyunları, keman, gitar, bağlama gibi birçok dalda gösteriler sergileyecek. Saat 20.30'da Kapalı Spor Salonu önünden başlayacak olan fener alayının ardından yine Atatürk Kültür Merkezi önünde saat 21.30'da Grup Manga bir konser verecek.

.
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2008 Pazartesi 16:53:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet dönmez IP: 88.243.147.xxx Tarih : 23.05.2008 10:42:52

konser cok guzel, eglence guzel corlu hepsınden guzel fakat bunun gıbı organızasyonlar yılın sadece bır gunune sıgdırılmamalı corluda 15 ay gıbı bır zaman kaldım herhangı bır gunde gıdıp eglenılecek yerler yok yanı corluda genclerın sosyal faalıyet yapabıleceklerı yerler asırı derecede kısıtlı belkı yazmam gereken yer burası dııl ama madem kent haber izmirden selamlar