30
Nisan
2024
Salı
TEKİRDAĞ

Çorlu'da gizemli intihar

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde genç bir bayan, 5. kattaki evlerinin penceresinden atlayarak intihar etti. Polis, olayla ilgili olarak 2 kişiyi gözaltına aldı. 

İddiaya göre, 4 aydan bu yana nişanlı olan Bahar Baysak ile Ü.G, Ü.G.'nin evinde alkol aldı. Bahar Baysak, alkolün de etkisiyle, Ü.G.'ye arkadaşı B.Ç.'nin kendisini ellerinden tutarak öptüğünü itiraf etti. Nişanlısının tepkisi ile karşılaşan Bahar Baysak, önce bira kutusuyla bileklerini keserek intihar etmek istedi. Bu denemesinde başarılı olamayan Baysak, daha sonra pencereden atlamaya çalıştı. Ü.G.'nin engel olduğu genç bayan, sinir krizi geçirdiği için özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındıktan sonra evine getirildi. Baysak, annesi ile nişanlısının konuştuğu bir sırada pencereye koşarak kendini salon camından boşluğa bıraktı. Baysak, olay yerinde hayatını kaybetti. 

Olaydan sonra genç bayanın nişanlısı Ü.G. ile diş hekimi olduğu belirtilen B.Ç. gözaltına alındı. B.Ç.'nin, Bahar Baysak ile hiçbir ilişkisinin bulunmadığını ve olay anında da evde olmadığını söylediği öğrenildi.
.
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2006 Cuma 01:06:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?