5
Mayıs
2024
Pazar
TEKİRDAĞ

Çorlu'da kan davası cinayeti

ÇORLU'DA SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 3 YARALI

Çorlu'da iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. "Kan davası" nedeniyle meydana geldiği iddia edilen olayla ilgili gözaltına alınan 7 kişiye, adliyeye götürülürken çelik yelek giydirildi.

Olay, Cemaliye Mahallesi Şehit Teğmen Şevket Özmen Sokak Hacı Hamam dere aralığında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, sokak üzerinde yer alan bir kahvehane önünde oturan Çetin S., kardeşleri Metin S. ve Fahrettin S. ile 1994 yılından beri kan davalı oldukları ileri sürülen Baki D., kardeşleri Muhlis, Hakkı, Hacı ve Mehmet D. arasında tartışma çıktı. Tartışma bir süre sonra silah ve bıçakların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Olayda Çetin S. ve kardeşi Fahrettin S. ile Hakkı D. yaralandı. Yaralılar Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay sonrası aynı hastaneye kaldırılan yaralıların yakınları da hastaneye gelince bir kavga da burada yaşandı. Kardeşi Çetin S.'nin sağlık durumunu öğrenmek için acil servise gelen Fahrettin S., hastane koridorunda bıçaklı saldırıya uğrayarak yaralandı. Yaralılardan Çetin S. ise, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Olayın ardından yaralıların tedavi gördüğü Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisi başta olmak üzere hastane giriş ve çıkışlarında polis ekipleri yeni kavgaların yaşanmaması için tedbirler aldı. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, olayların ardından Sıdık S., Faik S., Tayfur S. ile Baki D., Hakkı D., Muhlis D. ve Mehmet D'yi gözaltına aldı. Olayla ilgilisi olduğu iddia edilen İ.D.'nin ise arandığı bildirildi.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan şüpheliler, polis ekiplerinin aldığı yoğun güvenlik tedbirleri ile Çorlu Adliyesi'ne sevk edildi. Çevik kuvvet ekiplerinin eşlik ettiği şüphelilere güvenlik tedbirleri kapsamında çelik yelek giydirildiği görüldü.

ÇORLU'DA SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 3 YARALI
ÇORLU'DA SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 3 YARALI
ÇORLU'DA SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 3 YARALI
ÇORLU'DA SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 3 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2010 Salı 18:16:00
Güncelleme :23 Eylül 2010 Perşembe 13:36:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?