30
Nisan
2024
Salı
TEKİRDAĞ

Çorlu'da şüpheli valiz paniği

Çorlu'da 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Metin Yavuz Yalçın'ın evinin yakınına bırakılan şüpheli valiz, paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanının incelediği valiz, boş çıkınca herkes derin bir nefes aldı. 

Edinilen bilgiye göre, Çorlu'da meydana gelen olayda Omurtak Caddesi'nde yer alan Asker Hastanesi ile 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Metin Yavuz Yalçın'ın evinin hemen karşısında şüpheli bir valiz olduğunu gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. 

Bölgeyi güvenlik çemberine alan polisler caddeden, araç ve yaya geçişine izin vermedi. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bomba imha uzmanı bulunmadığı için Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü'nden çağırılan uzman ekibin gelmesi beklendi. Olay yerine gelen bomba imha uzmanı, çantanın boş olduğunu belirledi. Çantayı açan uzman, boş valizi polis ekiplerine teslim etti. Şüpheli valizin boş çıkmasıyla çevrede bulunanlar derin bir nefes aldı. Polis ekipleri şüpheli valizi incelemek üzere Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürürken, olay nedeniyle yaklaşık 1 saat boyunca yaya ve araç trafiğine kapalı kalan Omurtak Caddesi normale döndü.






İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2006 Pazar 16:23:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?