4
Mayıs
2024
Cumartesi
TEKİRDAĞ

Çorlu'da yazdan kalma günler

Türkiye'nin birçok bölgesinde soğuk havayla birlikte kar ve yağmur etkisini gösterirken, Çorlu ise yazdan kalma günler yaşıyor. Çorlu'daki vatandaşlar pastırma sıcaklarını yaşarken, uzmanlardan vatandaşlara 'ısınıyoruz diye üşütmeyin' uyarısı geldi.

Türkiye`de birçok il ve ilçede olumsuz hava koşulları yaşanırken, Çorlu`da ise vatandaşlar yazdan kalma günler geçiriyor. Hafta sonunu sıfır dereceyi görerek geçiren Çorlu`da hafta başında açan güneş etkisini giderek daha da arttırıyor. Hava sıcaklığının normalin üzerinde seyrettiği Çorlu`da vatandaşlar, güneşin keyfini çıkardı. Sıfır dereceye inen hava sıcaklıklarının 10 dereceye kadar çıkmasının beklendiği Çorlu`da uzmanlar vatandaşları güneşin yüzüne aldanıp üşütmemeleri ve hastalıklara davetiye çıkarmamaları konusunda da uyardı.

Öte yandan Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre ise Çorlu`da önümüzdeki 5 gün içerisinde en yüksek hava sıcaklığının 10, en düşük hava sıcaklığı ise sıfırın altında 3 derece olması beklendiği belirtildi.
 

...
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2011 Perşembe 18:32:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?