3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Çorlu'da yol kesen gaspçılar yakalandı

Çorlu'da geçtiğimiz akşam alkol aldıktan sonra evine giden bir kişinin yolunun keserek gasp yapan 2 polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Yakalanan zanlılardan birinin 46 suçtan sabıkası olduğu öğrenildi. 

Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz akşam bir birahanede alkol aldıktan sonra evine giderken yolu kesilen Mustafa P. (50) önce darp edildi, ardından da cüzdanında bulunan 4 bin 700 YTL parası ve cep telefonu gasp edildi. Yaralı halde Cumhuriyet Polis Merkezi'ne giden Mustafa P. durumu emniyet yetkililerine anlattı. Gasp edilen Mustafa P.'nin verdiği ifadede, alkol aldığı birahanede olayı gerçekleştiren şahıslardan birisini gördüğünü söylemesi üzerine polis verilen ifade doğrulturunda şahısların peşine düştü. Asayiş ekiplerinin yaptıkları incelemeler sonucunda, olayı gerçekleştirdikleri belirlenen A. D. (27) ile S. G. (27) isimli zanlılar kıskıvrak yakalandı. 

Yakalanan zanlılardan A. D.'nin 46 suçtan sabıkası olduğu öğrenildi. Yakalanan A. D. ve S. G.'nin polis ekipleri tarafından yapılan üst aramalarında yaklaşık 7 gram esrar ve 33 uyuşturucu nitelikli hap ele geçirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2008 Çarşamba 20:41:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?