22
Mayıs
2024
Çarşamba
TEKİRDAĞ

Çorlupark'ta örnek daireler hazır

Türkiye'nin inşaat ve proje konusunda en büyük şirketleri arasında sayılan Prokon-Ekon-Propa ortaklığı ile ve tamamen öz kaynaklarla hayata geçirilen ÇorluPark, Aralık ayında tamamlanacak örnek dairesi ile Trakyalılar'ın beğenisine sunulacak.


Toplam 640 konut, 90 bin metrekare alışveriş merkezi ve 4 yıldızlı oteli ile Trakya'nın en büyük inşaat projesi olma özelliğini taşıyan ÇorluPark, örnek dairesinin tamamlanması ile birlikte Aralık ayında çok cazip bir kampanya ile satışa sunulacak. 14 katlı bloklardan oluşan ÇorluPark'ta, 55 metrekarelik 1+1'den, 200 metrekarelik 4+1'e kadar 4 tip daire seçeneği satışa sunulacak. Proje, önümüzdeki yılın Haziran ayından itibaren etap etap sahiplerine teslim edilecek. Yapıların tamamı 2009 yılında bitmiş olacak.


Konuyla ilgili, "Kentin karmaşasından, gürültüsünden uzakta her şeyin bulunabileceği huzurlu bir yaşam imkanı sunan ÇorluPark, Çorlu ve civarı ile Trakya'da bu tanıma uyan tek bir proje bulunmaması nedeniyle fark yakalıyor" diyen Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Harun Reşit Özçiçek, proje alanının yüzde 85'inin yeşil alana ayrıldığını söyledi.


ÇorluPark'ın sosyal olanakları arasında, 24 saat açık acil servis, yüzme havuzu, süs ve peyzaj havuzları, çocuk yuvası ve kreş, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları, aydınlatılmış mini futbol çim sahası, yürüme parkuru, bisiklet yolları, fitness center, kapalı spor salonu, kafe, restoran ve otoparklar yer aldığını kaydeden Özçiçek, "Özel güvenlik ve profesyonel site yönetiminin sağlandığı proje, tek kapıdan kontrollü giriş ve çıkış, dairelerde görüntülü diafon, güvenlik duvarı ve kameralı güvenlik ile koruma, elektrik ve su kesintilerine karşı jeneratör ve su depoları gibi fırsatlarıyla da rakiplerinden farklılaşıyor. Yaşam standardını yükseltmek amacı ile geniş sosyal olanaklar sunan ÇorluPark'ın en önemli özelliklerinden biri, 90 bin metrekare kapalı, 45 bin metrekare kiralanabilir alana sahip, sadece Çorlu'nun değil tüm 'Trakya'nın en büyük alışveriş ve yaşam merkezini bünyesinde barındırması. ÇorluPark Alışveriş Merkezi sayesinde, projeden ev satın alanlar hem lüks, prestijli ve çağdaş bir yaşamın kapılarını aralayacak hem de önemli bir yatırım aracına sahip olacak.

Dünya markalarına ev sahipliği yapacak olan alışveriş merkezi, sosyal aktiviteleriyle de tüm Çorlu ve Trakya halkını buluşturacak bir sosyal merkez olarak düzenleniyor. Residence konseptini bölgeye ilk defa getirmesi, kentleşmenin getirdiği otel ihtiyacına cevap verecek, 4 yıldızlı, 250 yataklı kaliteli bir şehir otelini de içinde barındırması ile ÇorluPark AVM ve ÇorluPark Konutları, Propa İnşaat'ın imza attığı en önemli ve kapsamlı projelerden biri olarak dikkat çekiyor. Otel ile aynı ana yapı içinde olacak olan residence konutlarının bakım, işletme ve temizliği ile 24 saat devamlı tüm hizmetleri de otel tarafından verilecek ve böylece residence sahipleri kendi evlerinde 4 yıldızlı bir otelin tüm olanaklarından faydalanma imkanına sahip olacaklar" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2007 Cumartesi 02:18:48
Güncelleme :1 Aralık 2007 Cumartesi 02:25:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?