3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Çorlu'ya butik otel

Okul öncesi ve ilköğretim alanlarında hizmet verecek olan Çorlu Evrensel Koleji açıldı. 3 kurucu ortak tarafından kurulan okul 200 öğrenci kapasiteli olacak. 

İlter Dubaz, Sezin Gündüzlü ve Cemal Bitlis tarafından ortaklaşa kurulan Çorlu Evrensel Koleji`nin 200 öğrenci kapasiteli butik bir okul olacağını söyleyen kurucu müdürü Cemal Bitlis, kurucuların eğitimci olduğunu belirtti. 

Bitlis, 10 yıldır Gelişimci Eğitim Sistemi (GES) ile sınavlara hazırladığımız öğrenciler Türkiye birincilikleri, Türkiye üçüncülükleri, OKS`de dereceler aldılar. 8 seneden bu yana Çorlu`da, 7 senedir de Tekirdağ`da kitlesel başarılara imza attık. Evrensel Koleji olarak yeniyiz ama tecrübemiz eski" dedi. 

GES`in branşlaşma ve uzmanlaşmayı hedeflediğini de sözlerine ekleyen Bitlis; "Günümüzde her şeyin branş haline geldiği dönemde yaşıyoruz. Eğitim de bunu dışında kalmamalı. 10 yıldır bu yöntemi kullanarak başarılara imza attık. Eğitim mutlaka sisteme bağlanmalı ve sistem işi olmalı. GES bu sistemin adıdır. Eğitim okulda yapılır. Çocukları sınavlara okulda hazırlıyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2008 Perşembe 15:37:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?