3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Denize düşen şahıs hayatını kaybetti

Tekirdağ Limanı'nda arkadaşları ile alkol alan şahıs, ayağının kayması sonucu denize düştü. Yüzme bilmeyen şahıs, arkadaşlarının ve etraftaki onca insanın gözleri önünde çırpına çırpına hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgilere, göre dün akşam saatlerinde N.C ve R.K isimli arkadaşları ile buluşan 47 yaşındaki N.G alkol almak için Tekirdağ Limanı'na gitti. Bir süre alkol aldıktan sonra ayağı kayan N.G denize düştü. Yüzme bilmeyen N.G, liman çevresindeki çay bahçesinde bulunan onlarca kişi ve arkadaşlarının gözü önünde çırpınmaya başladı. N.G, yardımın da gelmemesinin ardından boğularak hayatını kaybetti. N.G'nin cesedi Tekirdağ Deniz Şube Müdürlüğü ekiplerince ip bağlanarak denizden çıkarıldı. Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırılan N.G'nin 10 yıl önce eşinden boşandığı ve yalnız yaşadığı öğrenildi. 

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan N.G'nin arkadaşları N.C ve R.K ise sarhoş olduktan sonra N.G'nin ayağının kaydığını ve denize düştüğünü söyledi. 'Arkadaşınızı neden kurtarmadınız' sorusuna "Biz de sarhoştuk nasıl denize girelim" diye yanıt veren N.C ve R.K., polis memurlarını bile hayrete düşürdü. Çay bahçesindeki vatandaşlar ise yaşlı adamın denize düştüğünü görmediklerini söyleyerek kendilerini savundu.

.
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2008 Salı 11:58:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?