5
Mayıs
2024
Pazar
TEKİRDAĞ

'Devlet eşimin ölümüne göz yumdu'

KUDDUSİ OKKIR'IN ÖLÜMÜNE İLİŞKİN DURUŞMAYA DEVAM EDİLDİ

"Ergenekon soruşturması" kapsamında cezaevinden tahliye edilen ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden işadamı Kuddusi Okkır'ın ölümünde ihmali olduğu iddia edilen 15 doktorun yargılanmasına devam edildi.

Kuddusi Okkır'ın ölümünde ihmali olduğu gerekçesi ile 15 doktor hakkında Tekirdağ 3. Asliye Ceza Mahkemesi'ne açılan davaya devam edildi. Davanın ikinci duruşması bugün öğleden sonra görüldü. Duruşmaya Okkır'ın eşi Sabriye Okkır, doktorlar ve avukatlar katıldı. Mahkeme heyeti, delillerin toplanması için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Adliye binasından çıkarken bir açıklama yapan Sabriye Okkır, "İkinci davada da görüldüğü gibi etkin bir yargılama, detaylı bir araştırma yapılmadığı için hukuk yollarının tıkandığını artık bende kabul ediyorum. Eşim vefat edeli 21 ay oldu. Henüz elle tutulur hiçbir sonuç alamadık. Herkesin bildiği gibi devlet eşimin ölümüne göz yumdu ve hala bunun hesabını vermek istemiyor. Yargı sistemi de tıkanıyor. Benim için yapacak bir şey kalmadı bundan sonra" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2010 Salı 18:43:02
Güncelleme :16 Nisan 2010 Cuma 18:59:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?