3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Doktorların kavgası halkı kızdırdı

Tekirdağ Devlet Hastanesi Başhekimi Cengiz Becerir ile kavga eden Kardiyolog Dr. Şükrü Efem geçici olarak Çorlu Devlet Hastanesi’ne gönderildi.

Tekirdağ Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Cengiz Becerir’le Başhekim odasında kavga eden Kardiyoloji servisinde görevli Uzman Dr. Mehmet Şükrü Efem üç ay süreliğine geçici olarak Çorlu Devlet Hastanesi’ne gönderildi. Görevlendirmenin kavgayla alakalı olup olmadığı öğrenilemezken Başhekim Becerir ile Efem’in aralarındaki kavgadan sonra barıştıkları ve birbirlerine dava açmaktan vazgeçtikleri öğrenildi.

Kardiyolog Dr. Mehmet Şükrü Efem’in geçici olarak Çorlu Devlet Hastanesi’ne gönderilmesini iki doktor arasındaki kavgaya bağlayan hastalar ve yakınları ise, “İki doktor kavga etti. Sıkıntısını bizler çekiyoruz. Tekirdağ Devlet Hastanesi şimdi sadece bir tane uzman Kardiyolog ile çalışacak. Belli mevkilere gelmiş kişilerin üzerlerinde taşıdıkları sorumlulukları bir kez daha gözden geçirmelerini diliyoruz. Bu olaydan dolayı kaybeden yine vatandaş olmuştur” açıklamasında bulundular.

trakya
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2008 Pazartesi 14:20:54
Güncelleme :22 Eylül 2008 Pazartesi 21:16:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?