6
Mayıs
2024
Pazertesi
TEKİRDAĞ

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar Tekirdağ'da...

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, Tekirdağ'da partililere seslenerek, vatandaşlarla bir araya geldi. DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Tekirdağ gezisinin ilk durağında Sultanköy'de partililerce oluşturulan yaklaşık 150 araçlık konvoy tarafından karşılandı. Burada halka selamlaşan Ağar'a özellikle minikler büyük ilgi gösterdi. Annesinin kucağında Mehmet Ağar'ı karşılamaya gelen minik Özcan'ın annesi, Özcan'ın DYP bayrağı ile çekilmiş fotoğrafını Ağar'a imzalattı. Minik Ayça'yı kucağına aldığında ise DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar olacaklardan habersizdi. Ayça bir hamlede Ağar'ın burnunu avuçladı.

Buradan Marmara Ereğlisi'ne geçen Ağar ve beraberindekiler Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim uyan ve partililerce çiçeklerle karşılandı. Trakya gezisi ile ilgili bilgiler aktaran DYP Genel Başkanı Ağa, "Trakya gezisinin temeli tarımdır. Trakya tarım ağırlıklı bir bölgedir. Özellikle dünkü Polatlı gezimizde kilometrelerce uzayan römork kuyrukları gördük. Millet malını veremiyor, veren de perişan durumda. Burada Tekirdağ'a geçeceğiz. Ziraat Odası'nda, üreticinin durumunu göreceğiz. Ayrıca bu fırsattan istifade ederek de yeniden seçilen Belediye Başkanlarımıza teşekkür etmiş olacağız" dedi. 

Seçimin üzerinden daha 2 yıl bile geçmemişken, milletin verdiği vekaleti yok farz ederek parti değiştirenleri, siyasetten milleti soğutanlar olarak bahseden Ağar, "Bizim o işlerde işimiz yok. Bizim işimiz inançlı, imanlı dava adamları ile yola devam etmek. Gazetelerde okuduğumuz iddialar çok çirkin iddialar, umuyorum ki, yalandır. Ancak Maliye Bakanlığı ve hükümet bu konu ile ilgili bir açıklama yapmalıdır. Şu an da geç kalmışlardır" açıklamasında bulundu. Türkiye'nin geleceği için önemli ve büyük gelişmelerin olmasını dile getiren Genel Başkan Ağar şöyle konuştu:

"Ancak birleşmeler birbirleri ile çok çelişen partiler arasında olursa insanların kafasında çelişkiler oluşur. Genel seçim ile yerel seçimi birbirinden farklı değerlendirmek gerekir. Önümüzdeki genel seçimlerde DYP Trakya şampiyonu olacak. Hükümet tarımı yok etmeye karar vermiştir. Tarımda şu anda yüzde 7.5 oranında küçülme mevcuttur ve hızla devam etmektedir. Bu küçülme DYP iktidarı ile beraber yerini büyümeye bırakacaktır. Çiftçimiz bizi tanır, biz çiftçiyi tanırız. Biz halden de dilden de anlarız. Tarımdaki kötü gidişatın önüne geçecek yegane iktidar DYP iktidarıdır. Bizim yurt dışından verilen tarım reçeteleri ile bir işimiz olamaz. DYP Trakya'da ve Türkiye'de 1. parti olacak bundan zerre kadar kuşkum yok."
DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Marmara Ereğlisi'nde esnaf ve vatandaşlar arasında kısa bir tur attıktan sonra, beraberindekilerle önce Yenice Beldesi'ne, oradan da Tekirdağ'a geçmek üzere ilçeden ayrıldı.

iha-tekirdağ
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2004 Çarşamba 17:04:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?