4
Mayıs
2024
Cumartesi
TEKİRDAĞ

Eğlence dönüşü kaza: 3 ölü

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi İlçesi'nde sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobilin bariyere çarpması sonucu 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 05.00 sıralarında Marmara Ereğlisi girişinde meydana geldi. İddiaya göre, 21 yaşındaki Erbay Yıldırım ile arkadaşları 22 yaşındaki Onur İşalır, 39 yaşındaki Özcan Eren, 15 yaşındaki Burak Arın ve 19 yaşındaki Halim Karakaş ile birlikte Tekirdağ'a eğlenmeye gitti. Eğlencenin ardından sabah saatlerinde 59 EH 841 plakalı otomobille Çorlu'ya doğru yola çıkan arkadaşlar, sürücü Erbay Yıldırım'ın direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu Marmara Ereğlisi girişinde yolun solundaki bariyerlere çarptı.

Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen araçta bulunan Onur İşalır, Özcan Eren ve Burak Arın, arka camdan yola fırlayarak olay yerinde hayatlarını kaybetti. Yaralanan sürücü Erbay Yıldırım ile Halim Karakaş ise olay yerine gelen ambulanslar ile Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sonrası Cumhuriyet Savcısı olay yerinde bir süre inceleme yaptı. Aracın hızlı olduğu ve yolda fren izinin de bulunduğu belirtilirken, otomobil içinde ve yolda bulunan bira şişeleri kaza tutanağına geçildi. Cesetler, otopsi için Marmara Ereğlisi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor

...
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2011 Pazartesi 18:04:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?