3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Emniyet Müdürlüğü'nde terfi heyecanı

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde bir üst rütbeye terfi eden polis memurları için 'terfi töreni' düzenlendi. Polis eşlerinin de katıldığı törende personele yeni rütbeleri eşleri tarafından takıldı. 

Tekirdağ Polisevinde düzenlenen terfi törenine Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan, Emniyet Müdürü Cemil Demir, rütbe alan polis memurları ile eşleri katıldı. Polislik mesleğinin oldukça zor bir meslek olduğunu ifade eden Emniyet Müdürü Cemil Demir, "Polis mesleğinin ne kadar zor olduğunu anlatmaya gerek yok. Gerçekten meşakkatli, zor, risk oranı çok yüksek bir meslek irca ediyoruz. Ancak zor olduğu kadar şerefli bir mesleği yapıyoruz. Arkadaşlarımın bunun bilincinde olduğunu biliyorum. Rütbe alan polis memurlarımızı kutluyorum" dedi. 

Her başarılı erkeğin arkasında bir bayan olduğuna dikkat çeken Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan ise rütbe alan memurları kutlayarak başarılar diledi. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde 1. sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi eden Feridun Uysal, 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi eden Volkan Balkan, 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi eden Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Şevket Karaşahin, 2. sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi eden Aykut Atmaca, 4. sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi eden Hasan Avcı ve 4. sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi eden Doğan Çakar'a eşleri tarafından rütbeleri takıldı. 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2008 Cuma 12:30:52
Güncelleme :4 Temmuz 2008 Cuma 12:33:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?