3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Engellilerin akülü araba sevinci

Tekirdağ Belediye Başkanlığı tarafından 6 engelliye akülü araba hediye edildi. Belediye Başkanı Ahmet Aygün, engelli vatandaşların engellerini ortadan kaldırmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. 

Tekirdağ Tuğlalı Park'ta düzenlenen törende konuşan Başkan Aygün, göreve geldikleri günden beri engelliler için her türlü imkanı oluşturmaya çalıştıklarını dile getirdi. Aygün, belediye olarak engelli vatandaşlar için bir araç tahsis edildiğini belirterek, "Bu araç sayesinde engelliler diledikleri noktalara rahatlıkla gidebiliyorlar. Bunun yanı sıra bugün vereceğiz 6 akülü araba ile şimdiye kadar 50 engelli vatandaşımıza akülü birer araba vermiş oluyoruz. Ben tüm vatandaşlarımıza diyorum ki etrafınızda bu konuda yardıma ihtiyacı olanlar varsa hemen bize bildirsinler bizler elimizden geldiğince onlara yardım edeceğiz" şeklinde konuştu. 

Daha sonra Belediye Başkanı Ahmet Aygün, engelli vatandaşlara akülü arabalarını dağıtarak onlarla sohbet etti. Belediyenin kendilerine sahip çıktığını ifade eden engelliler ise akülü arabalar ile kendi başlarına diledikleri yerlere gidebileceklerini belirterek, belediye başkanına teşekkür etti.

.
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 19:05:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?