3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Eş ve gelin katili adliyede

Tekirdağ'n Çerkezköy ilçesine bağlı Karaağaç beldesinde emekli gece bekçisi T.V.'nin eşini ve gelinini sabah kahvaltısını geç hazırladığı için öldürdüğü ortaya çıktı. İfadesi alınan zanlı adliyeye sevk edildi. 

Çerkezköy ilçesine bağlı Karaağaç beldesinde oğlu askerde olduğu için gelini ile birlikte yaşayan T.V. önceki sabah kahvaltının geç hazırlanmasına kızarak eşi M.V. ile tartışmaya başladı. 

Tartışmanın büyümesi üzerine gelini Gözde V. araya girerek tartışmayı kapatmaya çalıştı. Ancak kendisine hakim olamayan emekli gece bekçisi T.V ruhsatlı silahını çekerek eşine ve gelinine kurşun yağdırdı. 66 yaşındaki adamın kurşunlarına hedef olan gelin Gözde V. evde hayatını kaybetti. Gece bekçisi T.V.'nin eşi Makbule V. ise komşularının ihbarı ile 112 sağlık görevlilerince hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından önce intihar etmek isteyen T.V daha sonra vazgeçerek İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek teslim oldu. Bu sıralarda ise eşi hastanede hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri tarafından sorgulanan T.V öğle saatlerinde Çerkezköy Adliyesi'ne getirildi. 

Oldukça yorgun olduğu gözlenen zanlının suçunu itiraf ederek pişman olduğunu söylediği öğrenildi. Jandarma ekiplerine ve savcılığa ifade veren emekli gece bekçisi T.V.'nin "Sabah kahvaltısı geç hazırlandığı için önce eşimle tartışmaya başladık. Daha sonra tartışma büyüyünce Gözde araya girmek istedi. kavga etmeye başladığımızda bende kendime hakim olamadım. Silahımla rasgele ateş ettim. Eşimi ve gelinimi anlar içinde yerde görünce önce intihar etmek istedim. Ama yapamayınca hemen jandarma ekiplerine teslim oldum. Çok pişmanım" dediği öğrenildi. 

Öte yandan kayınpederi tarafından öldürülen gelin Gözde V.'nin eşinin Bursa'da askerlik yaptığı ve acı haberin ardından izin alarak Çerkezköy'e geldiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2008 Perşembe 16:28:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?