5
Mayıs
2024
Pazar
TEKİRDAĞ

Eski eşini boğdu kendini yaktı

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde eski eşi 39 yaşındaki Öznur Kılınç'ı boğarak öldürdüğü öne sürülen 36 yaşındaki Niyazi Esmebaşı, üzerine benzin dökerek kendini yaktı ve canına kıydı.

Olay, sabah saat 10.15 sıralarında Muhittin mahallesindeki ilçe mezarlığı yanında meydana geldi. Bir akaryakıt istasyonundan bidonla benzin aldığı tahmin edilen inşaat ustası 36 yaşındaki Niyazi Esmebaşı, nüfus cüzdanını mezarlığın duvarının üzerine bıraktıktan sonra üzerine benzin dökerek ateşe verdi ve intihar etti. Alevlerin çıktığı yerdeki çığlık seslerini duyan çevredekiler gittiklerinde bir kişinin yandığını gördü ve üzerine su dökerek söndürdü. Çağırılan sağlık ekipleri ise bu kişinin öldüğünü tespit etti. Gelen polis ekipleri ise duvarın üstündeki kimlikten yola çıkarak Niyazi Esmebaşı'nın kimliğini tespit etti ve eski eşi ve 2 çocuğunun yaşadığı Şehsinan mahallesi Kumyol caddesi üzerindeki Ömür Apartmanı'nın 5. kattaki evine gitti.Burada eve giren polis ekipleri kilitli olan yatak odasından içeri girdiğiklerinde yatağın içinde yastıkla boğularak öldüğü tahmin edilen 39 yaşındaki Öznur Kılınç'ın cesedi ile karşılaştı.

ODAYA GİRMEYİN UYARISI
Polisin sorusu üzerine evde bulunan 12 yaşındaki Tarık ve 14 yaşındaki Burak Esmebaşı, babaları Niyazi Esmebaşı ile anneleri Öznur Kılınç'ın yaklaşık 2 yıl önce boşandığını,babalarının arada eve geldiğini ve dün akşamdan itibaren babalarının yatak odasına girmelerini yasakladığını söylediği öğrenildi. Savcının yaptığı incelemenin ardından cesetler otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis ekipleri ise cinayetin ve intiharın nedenini araştırıyor. Soruşturma sürüyor.

 

...
Yayın Tarihi : 18 Mart 2010 Perşembe 16:56:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?