3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Evine hacze gelen avukata saldırdı

TEKİRDAĞ Barosu Avukatlarından Savaş Kayan, hacze gittiği evin sahibinin saldırısına uğradı. Başına darbe alan Avukat Kayan, hastanede tedavi altına alındı.


Çorlu’ya bağlı Marmaracık Beldesi’nde bir müvekkilinin alacağı olan 35 bin YTL’nin tahsili için icra memuru ile 55 yaşındaki S.S.’nin oturduğu eve hacze giden 40 yaşındaki Avukat Savaş Kayan, ev sahibinin sert tepkisi ile karşılaştı. 

Yaşanan tartışma sonrası S.S. eline geçirdiği taşla Avukat Kayan’ın başına vurdu ve daha sonra hızla evden kaçtı. Aldığı darbeyle kanlar içinde kalan Avukat Kayan, icra memuru tarafından hastaneye kaldırıldı. Çorlu Devlet Hastane’nde tedavisi süren Kayan’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Kaçan S.S.'nin yakalanması için polis çalışma başlattı.

Tekirdağ Baro Başkanı Avukat Hasan Orta, hastane tedavisi süren Kayan’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileğnde bulundu. Baro Başkanı Orta, avukat Savaş Kayan’a görevi başında yapılan saldırıyı nefretle kınadıklarını belirterek konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2008 Cuma 18:16:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?