6
Mayıs
2024
Pazertesi
TEKİRDAĞ

Freni patlayan kamyon dehşet saçtı

Edinilen bilgilere göre, Malkara istikametinden gelen İsmail Sev idaresindeki 59 AP 575 plakalı poşet kömür yüklü kamyon, Kumbağ kavşağına yaklaştığı sırada freni patladı.

Freni patlayan kamyon virajı alamayınca devrildi. Kazanın ardından kamyon sürücüsü İsmail Sev, kazayı yara almadan atlatırken, devrilen kamyonun kasasındaki poşet kömürler yola saçıldı.

Çevrede herhangi bir insan ya da aracın olmaması muhtemel bir faciayı önlerken, kamyon sürücüsü İsmail Sev tedavisinin ardından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha-tekirdağ
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2004 Cumartesi 12:23:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan basri başer IP: 88.251.168.xxx Tarih : 2.06.2008 21:18:42

sayın gazete yazarlarımız ben bu kaza olayını bire bir taksimle gördüm şahsı tanımıyorum ama bu kişinin dehşet saçıcı bir yönü yoktu açıkçası.hatta kaza esnasından sonra bende dahil olmak üzere vatandaşlar ve emniyet güçleri şahsa geçmiş olsun diyerek tebrik ettik çünkü burada her kaza yapan bi facia yaratıyor en az 3 kişi ölüyor oysaki bu şahıs başkasına zarar vermemek pahasına kamyonunu bilerek devirdiğini söylüyordu.bu olayı anlatmamın sebebi ise masum bir insanın dehşet saçmadığını anlatmak tı.sayggılarımla.