5
Mayıs
2024
Pazar
TEKİRDAĞ

Fuhuş yaptım ama oğlumu öldürmedim

OĞLUNU ÖLDÜRDÜĞÜ ÖNE SÜRÜLEN DİLBER F. KENDİNİ SAVUNDU

Çorlu'da 6 yaşındaki oğlu Muhammed'i öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Dilber F., savunmasında fuhuş yaptığını kabul ederken, oğlunun ölümü ile ilgisinin bulunmadığını öne sürdü.

Çorlu Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşma, dün gece geç saatlere kadar sürdü. 18 yaşından küçük tutuklu şüpheli bulunmasından dolayı basına kapalı olarak gerçekleştirilen ilk duruşmada, Dilber F.'nin suçlamaları reddettiği ancak fuhuş yaptığını kabul ettiği kaydedildi.

Anne Dilber F.'nin, "Ben çocuğumu öldürmedim, öldüreni de bilmiyorum" dediği öğrenildi. Oğlunu öldürmekle suçlanan Diber F.'nin, savunmasında fuhuş yaptığından babasının haberinin olmadığını belirterek, "Eşim eve para getirmiyordu. Mecburen fuhuş yapmak zorundaydım. Eşim Ü.F. de bunu biliyordu. Fuhuş konusunda anlattıklarım doğru" dediği öğrenildi.

Fadime S.'nin evinde İ.G. ve Kemal E. ile birlikte olduğunu anlatan Dilber F., bunun karşılığında 20-40 TL arasında para aldığını söyledi. Dilber F.'nin, "Kira bedeli 150 TL'ydi. Bunun için İ.G. ile kaç defa birlikte olduğumu hatırlamıyorum. İ.G.'nin arabası ile tarlalarda ilişkiye giriyorduk. Fadime S.'nin evinde birkaç kez ilişkiye girdim. Bu ilişkilerin hangi tarihlerde olduğunu hatırlamıyorum. Çocuğumun kaybolmasından bir süre önce ilişkiye girdim. Fadime S.'nin evinde ilişkiye girdiğimde Sinan G. ve

Fadime S. vardı. Ancak K.S. ve Kader S. yoktu. Fadime S. onun evinde ilişkiye girdiğimi biliyordu ancak para karşılığında olduğunu bilmiyordu" şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

"Ben çocuğumu öldürmedim" diyen Dilber F.'nin, "Benim çocuğum kayboldu. Cinsel ilişkide olduğum kişilerin kimler olabileceğini polis sorunca söyledim. Sanıklar hakkında iddiada bulunmadım. Ben çocuğumun kaybolduğunu biliyordum. Çocuğum 45 gün sonra bulundu. Çocuğumu ben öldürmedim. Çocuğuma babası hep küfrediyordu" diye konuştuğu öğrenildi.

Soruşturma aşamasında toplam 7 ayrı ifade veren Dilber F., polis dayağı nedeniyle bu ifadeleri vermek zorunda kaldığını öne sürdü. Dilber F.'nin, "Çok hakarette bulundular, dövdüler. 'Yalan da olsa bir şey söyle' diye söylediler, mecbur kaldım. S.G. ya da K.E.'nin Muhammed'e tokat atarak yere düşürdüğü ve çocuğun başını yere vurmasının ardından battaniyeye sarılarak götürülmesi konusunda verdiğim ifadeyi kabul etmiyorum" dediği öğrenildi.

Çocuğun kemiklerinin bulunması nedeniyle polislerin kendisine baskı yaptığını öne sürdüğü belirtilen Dilber F.'nin, "Polisteki beyanlarımı kabul etmiyorum. Ailem öğrenmesin diye fuhuş konusunda yalan söyledim ama olmadı, saklayamadım" diye ifade verdiği kaydedildi.

Suçlamaları kabul etmeyen ve tahliyelerini isteyen sanıkların maddi durumlarının iyi olmaması nedeniyle talepleri üzerine Tekirdağ Barosu'ndan avukat görevlendirildi.

Sanıkların tahliye taleplerini reddeden mahkeme heyeti, bir sonraki duruşmayı 19 Mart 2010 tarihine erteledi.

OĞLUNU ÖLDÜRDÜĞÜ ÖNE SÜRÜLEN DİLBER F. KENDİNİ SAVUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 10:32:04
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 19:18:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?