3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Funda Arar'dan 'göbek şov'

Tekirdağ'da bu yıl 44.'sü düzenlenen Kiraz Festivali'ne katılan ünlü sanatçı Funda Arar, sahnede davulların gösteri yaptığı sırada oynamaya başladı. Roman havasında göbek şov yapan Funda Arar, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. 

Tekirdağ Kiraz Festivali'nin son gecesinde rock müziğinin sevilen ismi Funda Arar bir konser verdi. Sahil dolgu sahada kendi şarkılarını söyleyerek konserine başlayan Funda Arar, sahneye çıkan davul ekiplerine eşlik etti. 

Davulların roman havası çalmaya başlamasıyla oynayan Funda Arar, bir süre sonra göbek atmaya başladı. Farklı yorumu ve sahne performansı ile usta dansözlere taş çıkaran Arar, göbek dansı ile seyircilerden büyük alkış aldı. Arar, söylediği şarkılarla konser alanını saatler öncesinden dolduran sevenlerine keyifli bir gece yaşattı. Sahne performansıyla gençleri coşturan ünlü sanatçı, söylediği Türk Sanat müziği şarkısı ile de dikkat çekti. Ünlü sanatçının göbek atmasının ardından sevenleri 'Funda' diye tempo tuttu. Tekirdağ'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Funda Arar, sevenlerinden şarkılarına eşlik etmesini istedi. Konserin ardından Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün tarafından ünlü sanatçıya festivali hatırası plaket ile kiraz hediye etti. Funda Arar konserini binlerce kişi izledi.

.
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2008 Perşembe 11:15:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?