5
Mayıs
2024
Pazar
TEKİRDAĞ

Futbol Okullarının Trakya temsilcileri toplandı

Trakya Fenerbahçe Spor Okulları temsilcileri Lüleburgaz’da bir araya gelerek bir istişare toplantısı düzenlediler.

Fenerbahçe Spor Okulları Trakya Genel Koordinatörü ve Lüleburgaz Fenerium Sahibi İbrahim Dinçel’in organize ettiği yemekli toplantıya, Spor Okullarının Kırklareli, Lüleburgaz, Pınarhisar ve Hayrabolu temsilcileri ile Spor Eğitmenleri katıldı.

Spor adına A’dan Z’ye her türlü konunun görüşüldüğü toplantıda karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak, Fenerbahçe Spor Okullarının Trakya’daki faaliyetlerinin dünü, bugünü ve geleceği konusunda değerlendirmeler yapıldı.

Fenerbahçe Spor Okulları Trakya Genel Koordinatörü İbrahim Dinçel; Trakya genelinde faaliyete geçirdikleri spor okulları bünyesinde öğrencilerine örnek bir eğitim vererek, iyi bir gelecek hazırlamak niyetinde olduklarını dile getirdi.

Her şeyden önce Spor Okullarındaki öğrencilerinin geleceklerinin kendileri için çok önemli olduğuna dikkat çeken Dinçel; “yönetimimiz, eğitimcilerimiz ve öğrenci velilerimiz ile koordineli bir şekilde çalışarak, yetenekli çocuklarımızı hak ettikleri yerlere taşımak ve yeni yetenekler keşfetmek, öğrencilerimize her şeyin en iyisini verebilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz” dedi.

 

Süleyman KARAEL/Pınarhisar KENTHABER
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2010 Çarşamba 00:47:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?