3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Futbolcu adaylarına sertifika

Şarköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve Şarköyspor'un işbirliğiyle açılan Futbol Yaz Okulunu başarıyla tamamlayanlara, sertifikaları törenle verildi.

Şarköyspor Başkanı İbrahim Çelikkol, Şarköyspor sosyal tesislerindeki halı sahada düzenlenen törende yaptığı konuşmada, ''1 Temmuz tarihinde başlayan Futbol Yaz okulumuz 29 Ağustos tarihinde sona erdi. Toplam 140 saat süren kursumuza 60 minik futbolcu adayı katıldı'' dedi.

Kursu başarıyla tamamlayan 33 kursiyerin sertifika almaya hak kazandığını bildiren Çelikkol, şunları kaydetti: ''Futbol yaz okulu kursuna katılanlara teknik ve taktik çalışmalarıyla, futbol oyun alanı ve kuralları öğretildi. Şarköyspor olarak ilk kez futbol yaz okulunu bitiren kursiyerlere sertifika veriyoruz. Kursa katılanlar içerisinde futbol tekniği yüksek gelecekte başarılı olabilecek futbolcu adayları var. Bunların arasından yapacağımız seçmelerle Şarköyspor minikler takımını oluşturacağız. Bu minikler daha sonra B Genç, A Genç ve A takımına yükselecekler.''

Şarköyspor antrenörü Necati Bağatarhan ve yönetici Muammer Tezcan'ın da katıldığı törende kursiyerlere sertifikaları verildi.

AA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 14:25:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?