3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Gelin arabası kaza yaptı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde nikâha gidenleri taşıyan otomobil kırmızı ışık ihlali yapan kamyonun altında kaldı. Gelin kazada ağır yaralanırken damat ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Edinilen bilgiye Çerkezköy'den Saray'a giden gelin arabası Tugay Kavşağı'nda kırmızı ışığı ihlal eden kamyonun altında kaldı.

Kazada gelin adayı Ayşe Keskin, annesi Fatma Keskin ve arkadaşı Ayla Sönmez ile damat adayı Soner Yılmaz yaralandı. Kazada ağır yaralanan gelin adayı Keskin'in hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Kapaklı istikametinden gelip İstanbul istikametine doğru gitmekte olan 38 LY 392 plakalı kamyonun sürücüsü Mustafa Yalçınkaya(42), hızla girdiği Tugay Kavşağı'na, yanan kırmızı ışıkta durmayarak Soner Yılmaz yönetimindeki 59 YL 023 plakalı aracı altına aldı.

Kamyon altından kalan araçta sıkışanlar çevredekiler tarafından çıkartıldı. İlk müdahalelerin ardından, durumu ağır olan gelin Keskin, acil olarak Özel Optimed Güven Hastanesine sevk edildi.

Araçta bulunan diğer yaralılar Fatma Keskin ve Ayla Sönmez de Optimed Güven Hastanesine sevk edilirken, damat Soner Yılmaz ise ayakta tedavi edildi.

Aşırı kan kaybettiği öğrenilen gelin Ayşe Keskin'in, durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. 24 yaşındaki genç kızın halen yoğun bakımda tutulduğu ve henüz uyandırılamadığı öğrenildi.

Kazaya sebebiyet veren kamyon sürücüsü Mustafa Yalçınkaya, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından gözaltına alındı.

Trakya Net Haber
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2008 Pazar 14:55:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?