3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Güngören şehidi toprağa verildi

İstanbul Güngören'deki bombalı saldırıda hayatını kaybeden 63 yaşındaki Abdullah Güller, Tekirdağ'da son yolculuğuna uğurlandı.


İstanbul Güngören'deki terör saldırısında hayatını kaybeden 63 yaşındaki Abdullah Güller, memleketi Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'ne bağlı Balabancık Beldesi'nde toprağa verildi.

Öğle namazının ardından toprağa verilen Güller'in saldırıdan birkaç gün önce köyüne gelmek istediğini anlatan kardeşi Mehmet Güller, ağabeyinin yaralılara yardım etmek isterken hayatını kaybettiğini söyledi. Abdullah Güller'in uzun yıllardır İstanbul'daki özel bir fabrikada çalıştıktan sonra emekli olduğunu anlatan Mehmet Güller, ağabeyinin çok yardımsever olduğu söyledi.

Mehmet Güller, "Patlama olduğu zaman ağabeyim, eşi ve çocuğu ile evinde oturuyormuş. Ağabeyim patlamayı duyunca gidip bakmak istemiş. Yengemin tüm ikazına rağmen ağabeyim dışarı çıkmış. Bir süre sonra da ikinci patlama meydana gelmiş. Daha sonra yaralanan ağabeyimi hastaneye kaldırmışlar. En son konuştuğumuzda buraya gelmek istediğini anlatmıştı. Keşke gelseydi, bu olaylar olmazdı o zaman" diye konuştu.
Terörü lanetleyen Mehmet Güller, ağabeyini teröre kurban verdiği için çok üzgün olduğunu ifade etti.

İha
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 03:47:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?