3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Halı silkelerken elektrik akımına kapıldı

Çorlu'da 2 çocuk annesi kadın, evinin balkonundan halı silkelerken elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetti. Acı haber üzerine eve koşan yakınları, Altun'un arkasından gözyaşı döktü. 

Edinilen bilgilere göre, Çorlu Şinasi Kurşun Caddesi 9. Sokak üzerinde yer alan Doğan Apartmanı'nın 2. katında ikamet eden ve ev temizliğine giderek geçimini sağlayan iki çocuk annesi Fadime Altun (39), dün işe gitmeyerek kendi evini temizlemek istedi. Annesi, kız kardeşi ve iki çocuğu ile oturan talihsiz kadın, annesi komşuya, kardeşi işe, çocukları da okula gittikten sonra ev temizliğine başladı. Evindeki halıyı silkelemek isterken havanın da yağışlı olması sebebiyle 2. kattaki balkonun hemen önünden geçen tellerdeki elektrik akımına kapılan Fadime Altun, balkonda yere yığıldı. Altun'un silkelediği halının yere düşmesiyle durumu fark eden komşuları olayı yetkililere bildirdi. Kadının balkonda hareketsiz yattığını ve çelik kapı nedeniyle kapıyı açamadıklarını söyleyen apartman sakinleri, itfaiye merdivenin balkona ulaşmasını istedi. Ancak apartmanın çok yakınından geçen elektrik telleri nedeniyle balkona ulaşamayan itfaiye erleri, görevlilerin gelerek elektrik akımını kesmesini bekledi. 

Bu arada Fadime Altun'un annesine ulaşan komşuları, kapıyı anahtarla açarak içeri girdiklerinde Altun'u yerde hareketsiz halde yatarken buldu. Elektrik görevlileri dakikalar sonra olay yerine ulaştığında 2 çocuk annesi kadın için artık çok geç kalınmıştı. Fadime Altun'a ilk müdahaleyi yapan 112 Acil Servis ekipleri, kadının hayatını kaybettiğini tespit etti. Nöbetçi cumhuriyet savcısı ve adli tabibin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Altun'un cesedi otopsi için Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
 
Fadime Altun'un yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirirken, mahalle sakinleri, bir süre önce balkonda temizlik yaparken gördükleri Altun'un hayatını kaybettiğini öğrenince olan bitene inanmakta güçlük çekti.

.
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2008 Perşembe 13:43:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?