3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Hayrabolu'ya 800 bin YTL'lik ana okulu

Tekirdağ'da faaliyet gösteren Thrace Basin Natural Gas firması Hayrabolu İlçesi'nde yaklaşık 800 bin YTL'ye mal olacak 80 öğrenci kapasiteli ana okulu yaptıracak. 

Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan'ı makamında ziyaret eden Thrace Basin Natural Gas Yönetim Kurulu Başkanı Mike Reinart, Hayrabolu Kaymakamı Ali Fuat Türker, Hayrabolu Belediye Başkanı Şener Çelikayar bir süre sohbet etti. Bu gibi sosyal sorumluluk projelerinin dünyanın gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerinde var olan insanlığın ortak mirası olduğunu ifade eden Vali Doğan, katkılarından dolayı firma yöneticilerine teşekkür etti. Vali Doğan, "Eğer bir yerlerden para kanıyorsanız, para kazandığınız o topraklara olan sorumluluğunuzun bir bölümünü oradaki insanlarla geliştirdiğiniz projelerle paylaşmanız gerekiyor. Bu artık insanlık aleminin temel değeri, ortak fikri ve İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi gibi çok evrensel bir düşünce tarzıdır. Bu anlamda Thrace Basin şirketine gerçekleştirmiş olduğu sosyal sorumluluk projesi için teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. 

Thrace Basin Natural Gas Yönetim Kurulu Başkanı Mike Reinart ise faaliyet gösterdikleri Tekirdağ'da kendi üzerlerine düşen görevleri yapmaya hazır olduklarını ifade ederek özellikle eğitime daha fazla destek verilmesi gerektiğini söyledi. Daha sonra Tekirdağ Valiliği toplantı salonunda 800 bin YTL'ye mal olacak anaokulunun protokolünü imzalayan Vali Doğan, Mike Reinart, Şener Çelikayar eğitim yatırımlarına devam edeceklerini ifade etti. Hayrabolu Belediye Başkanı Şener Çelikayar, anaokulunun gelecek yıl eğitim ve öğretim yılına yetiştirileceğini ve 80 öğrenci kapasiteli olacağını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 16:31:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?