3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Her gün bir bardak kan kaybediyor

Tekirdağ'da yaşayan 36 yaşındaki Nilgün Demirel, 2004 yılından bu yana bağırsaklarında meydana gelen 'hematokezya' hastalığı nedeniyle her gün bir bardak kan kaybettiğini söyledi. 

Tekirdağ'da eşinden kısa bir süre önce boşanan Nilgün Demirel, son 4 yıldır tedavisi olmayan 'hematokezya' hastalığı nedeniyle artık çalışamaz duruma geldiğini söyledi. Demirel, ilk olarak 1999 yılında bağırsaklarında bir kanama ile başlayan rahatsızlığının her geçen gün arttığını ve gittiği hiçbir hastanede tedavi olamadığından yakındı.

"GÜNLÜK BİR SU BARDAĞI KADAR KAN KAYBEDİYORUM" 

Aradan geçen zaman içerisinde gittiği hiçbir hastanenin kendisine çözüm bulmadığını belirten Demirel, artık sokakta yürürken dahi kan kaybettiğini söyledi. Çocuklarına bakmak için çalışmak zorunda olduğunu kaydeden genç kadın, "Şimdi hastalığımda daha da ilerledi. Sokakta yürürken ya da herhangi bir yere giderken üstüm başım batıyor kan içinde kalıyorum. Sürekli hastalanıyorum. Sürekli kan takviyesi yapılamıyor, karaciğerimde sorun olur diye. Her gün bir bardak kadar kan kaybediyorum. Çalışmak zorundayım. Hiçbir yerden gelirim yok. Sigortam ve sosyal güvencem yok. Çalışmak ve çocuklarıma bakmak zorundayım. Kan kaybetmem günlük hayatımı çok etkiliyor. Genel olarak bir teşhis konulamadı hastalığıma ve sadece varis denildi. Ben hastane hastane, doktor doktor gezdim. Ama gittiğimde hastanelerde herkes başka bir servise gönderdi. Yani bende ne yapacağımı şaşıyorum, ağlaya ağlaya eve dönüyorum. Çok zor durumdayım bana yardım edilmesini istiyorum. Günlük bir su bardağı kadar kan kaybediyorum"
şeklinde konuştu. 

Hastalığı nedeniyle eşinden ayrılan ve iki çocuğu ile birlikte Tekirdağ'da yaşayan Nilgün Demirel, hastalığına teşhis konularak tedavi olmak istiyor.

.
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2008 Cuma 12:55:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
derya IP: 78.183.15.xxx Tarih : 29.06.2008 16:55:54

bizim devletimiz bu kadar sorumsuz inşallah sesini duyarlar ve tedavini yaparlar ama önce devletin başına gerçekten vicdan ssahibi insanlar geçmesi lazım bu yüreksizlerden bunu beklemek anlamsız