7
Mayıs
2024
Salı
TEKİRDAĞ

Hibe edilen 10 yeni araç göreve başladı

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’ne hibe edilen 10 yeni araç, düzenlenen törenle hizmete başladı.


Emniyet Müdürlüğü personelinin maaş ve diğer özlük haklarını banka aracılığı ile alması sebebiyle, Tekirdağ’daki bankalara 3 yıllık sözleşme karşılığında yapacakları hibe miktarlarının bildirilmesini isteyen ve hibenin yeni araç alımında kullanılacağını belirten Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’ne, 176 milyar lira ile en yüksek teklifi veren İş Bankası ve Hyundaı Bayii sahibi Tansel Aydık’ın katkılarıyla hibe edilen 10 yeni araç, düzenlenen törenle hizmete girdi.

Hibe yoluyla teşkilata kazandırılan 10 yeni araçla birlikte büyük bir eksikliği giderdiklerini belirten Tekirdağ Emniyet Müdürü Metin Alp, "Teşkilatımızın günün gelişen ve değişen şartlarına uyumu, vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmetlerin daha hızlı ve daha nitelikli sağlanmasına ilişkin çalışmalarımıza 10 yeni araç ile büyük katkı sağlayan İş Bankası ve Hyundai firmasına teşekkür ediyorum" dedi.

Tekirdağ Valisi Ahmet Özyurt da, bu müstesna olayın özel sektör ile kamu sektörünün kaynaşmasının en iyi örneği olduğunu belirterek, bu teşebbüsün diğer kuruluşlara da örnek olmasını söyledi. 170 milyar lira hibe ile 10 yeni aracı Tekirdağ Emniyeti’ne kazandıran Tekirdağ İş Bankası Müdürü Hüseyin Güven ve Hyundai Bayii Tansel Aydık’a da yaptıkları fedakarlık ve katkılardan dolayı birer şükran plaketi verildi.

10 yeni aracın hayırlı olması dileğiyle kesilen kurban ve okunan duaların ardından, 10 yeni aracın anahtarları Vali Ahmet Özyurt, Emniyet Müdürü Metin Alp, Başsavcı Nuri Yiğit, Alay Komutanı Cemal Temizöz, Belediye Başkan Yardımcısı Mürsel Özcan tarafından polis memurlarına teslim edildi.

Tekirdağ
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2004 Cuma 14:29:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?