3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Hüsnü Arabacı adaylığını açıkladı

Çorlu Belediyesi'nin Cumhuriyet Halk Partili meclis üyesi Hüsnü Arabacı partisinin Velimeşe Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

"Doğup büyüdüğüm yer olan memleketim Velimeşe' ye Cumhuriyet Halk Partisinden Belediye Başkan aday adaylığımı huzurunuzda açıklıyorum" diyen Arabacı; "Türkiye`nin 56 ilinden büyük Çorlu`da belediye meclis üyeliği görevim sırasında belediyecilik ve yerel yönetim konusunda edinmiş olduğum bilgi ve tecrübe ile Velimeşe`ye hizmet etmek için hazırım. En iyi hizmete layık olan beldemin ihtiyaçlarını da sorunlarını da çok iyi biliyorum. Görev ve sorumluluklarımın da farkındayım. Meclis üyeliği bir anlamda da Belediyeciliğin Okulu gibidir. Ben bu okulu okudum ve başarıyla bitirdiğim kanısındayım. İşte bu bilgi ve tecrübe ile Velimeşe Belediye Başkanlığı için aday adaylığımı açıklıyorum" dedi.

Arabacı, "Mart 2009 yerel seçimlerinin beldemiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Beni bu özel günde yalnız bırakmayıp buraya kadar gelerek destek verdiğiniz için teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2008 Pazar 20:16:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yükselen gayrimenkul IP: 88.239.133.xxx Tarih : 15.12.2008 13:02:29

yıllardır çorluda dürüstlüğüyle çalışkanlığıyla örnek olan dostumuz abimiz sen bu işi layığıyla yapacağına inanıyoruz hayırlı uğurlu olsun