4
Mayıs
2024
Cumartesi
TEKİRDAĞ

Husumet kavgası kanlı bitti

DEDE VE TORUNU ÇIKAN KAVGADA POMPALI TÜFEKLE YARALANDI

Tekirdağ'da, Romanların yoğun olarak yaşadığı Aydoğdu Mahallesi'nde aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan kavga kanlı bitti. Kavgada pompalı tüfekle vurulan yaşlı bir adam ve 17 yaşındaki torunu yaralandı.

Olay, Tekirdağ Aydoğdu Mahallesi Sanatçılar Caddesi'nde yaşandı. İddiaya göre, iki aile arasında 6 yıldır süren husumet kavgaya dönüştü. Aileler arasında çıkan kavgada pompalı tüfekle vurulan Hüseyin Ezer (62) ve torunu Neslihan Ezer (17) yaralandı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olaya müdahale eden polis tarafları yatıştırırken, yaralı Hüseyin Ezer ve torunu Neslihan olay yerine çağrılan ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Mahalleyi abluka altına alan polis, bazı evlerde arama yaptı. Aramamada çok sayıda kesici alet, av tüfekleri, bunlara ait çok sayıda fişek ve iki adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Polis, yaralama olayına karıştığı ileri sürülen Ercan C. ve Sabri C. ile diğer aileden 2 kişiyi gözaltına aldı. Zanlılar ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilirken, yakınları tekrar olay çıkarmak istedi. Emniyet güçleri olay çıkarmak isteyen Roman vatandaşları adliye çevresinden uzaklaştırdı. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.

DEDE VE TORUNU ÇIKAN KAVGADA POMPALI TÜFEKLE YARALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2011 Pazar 19:26:00
Güncelleme :31 Mayıs 2011 Salı 01:50:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?