2
Mayıs
2024
Perşembe
TEKİRDAĞ

Huzurevinde nikah heyecanı

Tekirdağ’da huzurevinde kalan 90 yaşındaki Emine İşcan ile 83 yaşındaki Hasan Tahsin Çetinkaya dünya evine girdi. Dans edip pasta kesen çift, tarif edilemez bir mutluluk yaşadıklarını söyledi.
 

Edinilen bilgiye göre Zübeyde Hanım Huzurevi’nde kalan 90 yaşındaki Emine İşcan ve 83 yaşındaki Hasan Tahsin Çetinkaya hayatlarının ikinci baharında dünya evine girdi. Çiçeği burnunda yaşlı çift için huzurevinde düğün törenin düzenlendi. Düğüne Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Belediye Başkanı Adem Dalgıç ve huzurevi sakinleri katıldı.

Belediye Başkanı Adem Dalgıç’ın kıydırdığı nikahın şahitliğini Vali Ali Yerlilkaya ile eşi Hatice Nur Yerlikaya yaptı. Nikah sonunda Belediye Başkanı Dalgıç, evlilik cüzdanını geline hediye etti. Nikahın ardından dans eden çiçeği burnunda çift daha sonra düğün pastasını kesiti.

Nikah şahitliğini yapan Vali Ali Yerlikaya, “İlerlemiş yaşlarına rağmen bu durumu bir engel olarak görmeden, birbirlerini seven, büyük bir cesaretle de bu işi nihayete erdirerek, mutluluğu yaşayan ve bizlere yaşatan büyüklerimize mutluluk, sıhhat ve afiyet ile uzun ömürler diliyorum” dedi.

Çok mutlu olduklarını ifade eden çift duygularını tarifi olmadığını kaydetti. Düğüne katılanlara teşekkür eden Damat Çetinkaya, “Çok mutluyum. Duygularımız tarif edecek kelime bulamıyorum. Bize bu imkanı sunan herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2013 Cumartesi 14:26:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasar ertas IP: 94.135.249.xxx Tarih : 24.02.2013 15:34:07

aydinlar basin tv.ler bir kar yagar bir yerlere bu kar yagdi diye öcü gibi anlata anlata göstere göstere tek tarafli isleye isleye kar gibi kar her seye yar olani öcü gibi görür oldum  bu kar i  hadi onu biraktik medeni yasamda bir huzur evi actik  orlarda insanciklar bakilir orada insanciklar calisir devri alem döner durur ken bizi adetlermize ters düstü illada illa evinde oglu kizi karisi bakacak dendi bna cok güzel dendi ama böyle yerlerde bazi bazi cok cok cokmu kötü olduguna haberler edildi buralarida insanciklarimiza kötü gösteridi su habere bakiyorum söyle bu huzur evine bakiyorum basina tv.ye aydinlarimiza orada calisan personeline yildizli tesekkür ediyorum  bende bir gün buralara yolum düser ise gururla orada yasamak kizima coluguma yük olmaktansa orada yasamak istiyorum yük olmuyor isem genede gönlüm bilir desem böyle yerlerin olmasi yasalarimizca kontrol olmasi ve güzelliklerle dolmasi ne güzel  bu yasatada evlilik olurmu demeyin oluncada ne güzel  bir yastikta kocayin artik demiyorum yastiklarda her kafaya bir yastik oldu oda cag atladi huzur evindegitigi yere kadar  bakiniz keyfinize saygilar