3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

İnternet evi açıldı

Hayrabolu'da Türk Telekom tarafından Türkiye genelinde başlatılan "Her ilçeye bir internetevi" kampanyası kapsamında Belediye Başkanlığı ve Telekom ile imzalanan protokolle internetevi açıldı.
Tekirdağ Telekom İl Müdürü Fahrettin Göktürk, Türkiye'de internetin 15 yaşını doldurduğunu, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de internet kullanımının giderek arttığını ifade etti. Göktürk, "Türk Telekom'un 2007 yılında başlattığı kampanya ile 850 ilçemizde internet evi açılmıştır. Çalışmalara devam edilmektedir. Tekirdağ ilçelerinde açtığımız internet evlerinde Marmara Ereğli'sinde 15, diğer ilçelerimizde 20'şer adet bilgisayar, 1 er yazıcı 1 er klima ile gerekli mefruşatlarının tamamı tam donanımlı olarak açılmıştır. Belediye Başkanımız ile yaptığımız işbirliği ile gerçekleştirilen internet evimizin, ilçemiz halkına ve öğrencilerimize hayırlı olmasını dilerim" dedi. Belediye Başkanı Şener Çelikayar ise, "Burada vatandaşlarımız, öğrencilerimiz bilgi içerikli her türlü sitelere ulaşabilecekler. İlçemiz vatandaşlarına yararlı olacak her türlü işbirliği projelerini hayata geçiriyoruz" dedi.


Tekirdağ Vali Vekili Zikri Şahin de Tekirdağ'da 50 binden fazla internet kullanıcısı olduğunu, ilçelerinde kurulan internet evlerinin tam donanımlı kurulduğunu belirterek vatandaşların bilgiye ücretsiz olarak ulaşacaklarını kaydetti.


Konuşmaların ardından Vali Vekili Şahin, Belediye Başkanı Şener Çelikayar ve Tekirdağ Telekom Yöneticisi Fahrettin Göktürk tarafından internet evinin açılışını yaptı.

iha
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2008 Cumartesi 01:48:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?