4
Mayıs
2024
Cumartesi
TEKİRDAĞ

İşçi servisinde dehşet!

Çorlu'da, bir kişi, karısını kaçıran şahsı işçi servisinde bıçaklayarak öldürdü.

Edinilen bilgilere göre, Çorlu'da ikamet eden ve bir fabrikada usta olarak çalışan evli ve 1 çocuk babası Ş.U., yaklaşık 3 ay kadar önce eşinden ayrıldı. Yaklaşık 2 hafta önce memleketi Samsun'a giden Ş.U., iddialara göre burada daha önceden komşusu olan N.Y. ile evli S.Y.'yi kaçırarak Çorlu'ya getirdi.

Kaçırıldığını öne sürdüğü karısının izini süren ve Çorlu'da bulan N.Y., sabah saatlerinde pusu kurarak Ş.U.'ya bıçakla saldırdı. Ş.U.'nun her sabah bindiği servis aracına ondan daha önce işçi gibi binen N.Y., Ş.U.'nun servis otobüsüne binmesi ve servisin hareket etmesinin hemen ardından kendisine bıçakla saldırdı. Ş.U.'yu iki yerinden bıçaklayan N.Y., otobüsün durması ve yaşanan kargaşadan faydalanarak kaçtı. Serviste bulunan diğer işçilerin yardımı ile yolun karşısında bulunan Özel Çorlu Reyap Hastanesi'ne kaldırılan Ş.U. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ş.U.'nun cansız bedeni nöbetçi Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu Morguna sevk edildi.

Polis ekipleri olayı gerçekleştirdiği kaydedilen N.Y.'nin yakalanması için çalışma başlattı. 

iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2013 Çarşamba 16:40:24
Güncelleme :27 Mart 2013 Çarşamba 16:52:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?