3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Jandarmadan uyuşturucu baskını

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı, Aydoğdu Mahallesi'nde bir eve uyuşturucu satıldığı ihbarı üzerine operasyon düzenledi. Operasyonda 52 yaşındaki kadının üzerinden 49 fişek esrar çıktı. 

Tekirdağ merkezindeki Aydoğdu Mahallesi'ndeki bir evde uyuşturucu satıldığı belirleyen jandarma ekipleri harekete geçti. Sabah erken saatlerde mahalleye baskın düzenleyen jandarma ekipleri ev içerisinde mahkeme kararı ile arama yaptı. Arama sonucu 49 fişek esrar ele geçirildi. Uyuşturucuların sahibi olduğu belirlenen M.S ile R.B gözaltına alındı. 52 yaşındaki R.B'nin uyuşturucuları hazırlamakta M.S'ye yardım ettiği belirlendi. M.S'nin ise uyuşturucu satmak suçundan sabıkalı olduğu ve 15 gün önce cezaevinden çıktığı ortaya çıktı. Jandarma ekiplerine ifade veren M.S uyuşturucu sattığını itiraf etti. 

Jandarmadaki işlemlerinin ardından 52 yaşındaki R.B ile M.S Tekirdağ Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. Uyuşturucu satılığından gözaltına alınan yaşlı kadının jandarma erlerinin yardımı ile merdivenleri çıkması dikkat çekti.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2008 Cuma 15:30:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?