4
Mayıs
2024
Cumartesi
TEKİRDAĞ

Kaçakçılık operasyonları 11 gözaltı

TEKİRDAĞ'DA KAÇAK SİGARA VE UYUŞTURUCU OPERASYONLARI

Tekirdağ'da düzenlenen operasyonlarda 19 bin 543 paket kaçak sigara ve 1 kilogram toz esrar ele geçirildi. Olaylarla ilgili 11 kişi gözaltına alındı.

Tekirdağ'da Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu madde kullanımı ve satış ile mücadele kapsamında, eş zamanlı operasyon düzenlendi. Konuyla ilgili açıklamayı Tekirdağ Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek yaptı. Çelikbilek, Tekirdağ'da kaçakçılığa yönelik düzenledikleri operasyonlarda, 19 bin 543 paket kaçak sigara, 92 kilo 900 gram tütün, 63 paket içerisinde 28 adet kaçak puro, 3 şişe bandrolsüz kaçak içki ile 1 kilo toz esrar maddesi ele geçirildiğini, 9 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.

Uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen ikinci operasyona dair bilgiler veren Çelikbilek, İstanbul'dan uyuşturucu temin eden G.S ve O.A. isimli iki şüphelinin Tekirdağ Otogarı'nda 1 kilogram esrar ile yakalandığını ve bu kişilerin uyuşturucuları Tekirdağ'da iç piyasaya sürmek istediklerini söyledi. Çelikbilek, adliyeye sevk edilen iki şahsın tutuklanarak cezaevine sevk edildiğini sözlerine ekledi. Çelikbilek, "Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için tüm çalışmalarımız etkin ve kararlı bir şekilde devam ettirilecektir" diye konuştu.

TEKİRDAĞ'DA KAÇAK SİGARA VE UYUŞTURUCU OPERASYONLARI
TEKİRDAĞ'DA KAÇAK SİGARA VE UYUŞTURUCU OPERASYONLARI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2011 Cuma 22:04:00
Güncelleme :25 Mart 2011 Cuma 01:44:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?