16
Mayıs
2024
Perşembe
TEKİRDAĞ

Kadın damatla gelin balayında

Tekirdağ’ın Barbaros Beldesi’nde Simge Müzikholü’nün sahibi 35 yaşındaki Sibel Kral ile 26 yaşındaki konsomatris-şarkıcı Nazlıcan, geçtiğimiz cumartesi günü davullu zurnalı bir düğünle evlendi.

Belde halkının büyük ilgi gösterdiği düğün sonrası gelinle damat, balaylarını geçirmek için gizlice tuttukları Tekirdağ yakınlarındaki evlerine kapandı. Sibel ve Nazlıcan çiftiyle lila ve mavinin hákim olduğu evlerinde görüştük. Nazlıcan tedirgin ve sinirli, Sibel ise soğukkanlı ve rahattı. Davranışları ve sesiyle erkek gibiydi. Nazlıcan’a aşkla bakıyor, bir dediğini iki etmiyor, sık sık alyansını okşuyordu. Nazlıcan ise kınalı ellerindeki pırlanta yüzükleri gösterip "Ben hep pırlanta takarım" diyordu. Nazlıcan, Sibel’e ne kadar yar olur bilinmez ama Sibel, bedeninin de erkek olması için gereken ameliyat parasını ayırmış bile.

NAZLICAN

Bazıları çatlasın diye düğün yaptık

İki çocuk annesiyim. İki evliliğimde çok şiddet gördüm. Sibel’in hayaliydi evlenmek. Önce ben Sibel’i fark ettim, yaklaştım. Çünkü çok temiz, çok gururlu, çok namuslu bir insan. Görüntüsü kadın olabilir ama bir erkekten bile daha dört dörtlük. Gerçekler acıdır, ama onun hayatı bu. Biz bu işi aşikár yaptık. Aynı evde birlikte yaşamaya başladık. Sonra bir gün, hadi düğün yapalım dedik. Başlangıçta böyle düşünmüyorduk, olay sonradan ciddiyet kazandı. Bazı insanları çatlatmak adına bu düğünü yaptık. Canımıza değsin, iyi ki de yaptık. İki yıldır, üç yaşındaki oğlumun babası Mermerci Mehmet Nuri Cankara’yı arıyorum, ortalarda yok. Çıksın ortaya. Beş yıl önce imam nikahıyla evlenmiştik. Kime ne benim tercihimden? Sibel benim çok iyi arkadaşım. Ondan önce iki kez gelinlik giymiştim. Bir kez de eşi olarak Sibel için giydim. Sibel böyle doğmuş, böyle yaşıyor. Ama ben böyle doğmadım. Ne zamana kadar Sibel’le aynı evde yaşarım, bilmiyorum. Ama hep arkadaşı olarak kalırım.

SİBEL KRAL

Önümüzdeki kış erkek olacağım

Benim tercihlerimi, nasıl yaşadığımı çevrem iyi bilir. Ama kimsenin kızına, karısına yan gözle bakmadım. Nazlıcan’ı çok sevdim. Bizimle kimse ilgilenmesin, rahat bıraksınlar. Kendimi erkek hissediyorum. Gelecek kış kısmetse ameliyatla erkek olacağım. Önce göğüslerim alınacak. Sonra erkeklik organı yapılacak. Bütün görüşmeleri yaptım, bağlantıları kurdum. Hollanda’da evleneceğimizi söylemedim. Biz zaten evlendik. Nazlıcan’a tabii ki aşığım. Bu evi iki ay önce tuttuk. Ben çok içli, arkadaş canlısıyım. Nazlıcan’a önce yardım amacıyla yaklaştım. Başlangıçta böyle şeyler yoktu aramızda. Sonrası ise nasıl söyleyeyim, mahrem konular. Erkeklik organı değil, kalp önemlidir. Nazlıcan gibi iyi ve güzel bir kadını sevmemek mümkün mü? Onu seviyorum. O da benim hislerime saygı gösterdi. Hayalim damatlık giymekti, oldu çok şükür. Bana Sibel denmesinden hoşlanmıyorum. Ameliyattan sonra mavi nüfus cüzdanı alırken Nazlıcan’la birlikte ismimin ne olacağına karar vereceğiz.

Savcılıktan inceleme

SİBEL Kıran ile Nazlı Can’ın düğün yapıp evlendikleri haberleri üzerine Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı inceleme başlattı. Savcılık yetkilileri, evlilik akdinin belirlenmesi durumunda iptali için dava açılması yoluna gidilebileceğini belirterek, "Olayın tarafı olan iki kişinin ifadeleri alındıktan sonra durum netleşecek. Buna göre hukuksal işlemler yapılacak" dediler. Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan da, "Resmi kıyılmış bir nikah söz konusu değil" dedi.

Gülden AYDIN/hürriyet
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2007 Pazartesi 12:00:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?