5
Mayıs
2024
Pazar
TEKİRDAĞ

Kalitesi tescillendi

NKÜ SAĞLIK YÜKSEKOKULU KALİTE BELGESİYLE ONAYLANDI

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Sağlık Yüksekokulu, "İSO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemleri Belgesi" ile onaylandı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nizamettin Şenköylü'nün davetiyle 10 Ağustos 2010 tarihinde gerçekleşen belgelendirme törenine, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, Hemşirelik Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. TülinYıldız, Başdenetçi Dr. Eyüp Türker, Meyer Denetçi Heyeti ve akademisyenler katıldı. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu önderliğinde 2010 Nisan ayında başlatılmış olan kalite belgesi alma çalışmaları, 4 aylık süre sonrasında 1 Temmuz 2010 günü yapılan denetçi ziyareti akabinde Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu "İSO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemleri Belgesi" ile onaylandı. Dokümantasyon, iç denetçi eğitimleri, ölçme ve değerlendirme vb. gibi alanlarda birçok standarda yenilik ve işlerlik kazandıran Sağlık Yüksekokulu, 13 Temmuz 2010 tarihinde "kalite"sini belgelendirdi.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nizamettin Şenköylü, "Üniversitemiz sağlık eğitimine oldukça önem atfetmektedir. 'Dünya Üniversitesi' olma yolunda üniversitemiz sağlık ve sağlık eğitimi konusunda önemli çalışmaları takip etmekte, en son teknoloji ile donatılmış laboratuarlar kurarak öğrenci odaklı ve kaliteli eğitim almasını sağlamaktadır" dedi.

NKÜ SAĞLIK YÜKSEKOKULU KALİTE BELGESİYLE ONAYLANDI
NKÜ SAĞLIK YÜKSEKOKULU KALİTE BELGESİYLE ONAYLANDI
NKÜ SAĞLIK YÜKSEKOKULU KALİTE BELGESİYLE ONAYLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2010 Çarşamba 12:58:00
Güncelleme :11 Ağustos 2010 Çarşamba 18:11:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?