30
Nisan
2024
Salı
TEKİRDAĞ

Kamu-Sen şehitlere mevlit okuttu

Türkiye Kamu - Sen Tekirdağ il temsilciliği, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitler için mevlit okuttu.
 
Tekirdağ Rüstempaşa Camii'nde okunan mevlide kamu çalışanları ve Tekirdağ halkı büyük ilgi gösterdi. Mevlitte bir konuşma yapan, Türkiye Kamu-Sen Tekirdağ il temsilcisi Muzaffer Doğan, "Bu günümüzü borçlu olduğumuz başta gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile kahraman şehitlerimizin ruhuna geleneksel hale getirdiğimiz mevlit okutmaktayız. Her Ramazan ayında gerçekleştirdiğimiz bu faaliyet on yıldır devam etmektedir. Bugün hür ve bağımsız yaşayabiliyorsak, bayrağımızı dalgalandırabiliyorsak, ibadetlerimizi serbestçe yerine getirebiliyorsak tüm bunları şehitlerimizin fedakarlığına borçluyuz. Onlar canlarını feda etmemiş olsalardı, bugün böyle bir hayatı yaşayamayacaktık. Gencecik çağında, bir gül bahçesine girercesine kara toprağa girmeye bizim için göze alanlara minnet borçluyuz. Onları unutmamak ve unutturmamak amacıyla bu çeşit faaliyetlerimizi kendimize asli görev saymaktayız. Bu görevi bir nebze olsun yerine getirdikçe de gurur duyuyoruz haz duyuyoruz "dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2006 Salı 11:35:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
GÖZDE KALKAN IP: 88.241.104.xxx Tarih : 12.11.2006 15:10:21
ben bir öğrenciyim biliyormusunuz şimdiki gençler ATATÜRK Ü bile saygısızlık ediyorlar ama ben bu kişilerin arkadaşlığını bile hiç istemiyorum bizlere o kadar yenilikler bıraktı onlara sahip çıkacaklarına aman bizene diyorlar yapmasaydı yenilikler sizinle ben gurur duyuyorum SAYGILAR