5
Mayıs
2024
Pazar
TEKİRDAĞ

Kan davalısı yerine arkadaşını öldürdü

ÇORLU'DA CİNAYET

Çorlu`da bir pastanede sohbet eden 3 arkadaş, 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Olayda, silahlı saldırganların 'kan davalımız' dedikleri kişi yaralı kurtulurken, arkadaşı hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre Çorlu Emlak Konutları İş Merkezi`nde bulunan pastanede sohbet eden Muhammed Fiş, Ramazan Y. ve E.G. adlı üç arkadaşın bulundukları masaya gelen Cengiz L. (27) ve Ş.E. (17) kan davalı olduklarını öne sürdükleri Ramazan Y.`ye silah çekti. Yaşanan arbede sırasında silahlarını peş peşe ateşleyen iki saldırgan Ramazan Y.`yi kulağından yaralarken, Muhammed Fiş`e kurşun yağdırdı. 8 el ateş ettikten sonra kaçan şahıslar, polisin takibi sonucu yakalandı. Saldırıyı gerçekleştirenlerden

Ş.E.'nin ifadesinde, kan davası yüzünden Ramazan Y. isimli şahsı öldürmek maksadıyla ateş ettiğini, olayda ölen Muhammed Fiş`i ise tanımadığını ifade ettiği belirtildi. Olayda arkadaşının masasında olduğu için hayatını kaybeden Muhammed Fiş`in Çerkezköy`de ikamet ettiği, inşaat işi ile uğraştığı ve iki kız çocuk babası olduğu kaydedildi.

ÇORLU'DA CİNAYET
ÇORLU'DA CİNAYET
ÇORLU'DA CİNAYET
ÇORLU'DA CİNAYET
 
ÇORLU'DA CİNAYET
ÇORLU'DA CİNAYET
ÇORLU'DA CİNAYET
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2010 Cuma 16:48:05
Güncelleme :6 Mart 2010 Cumartesi 00:05:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?