6
Mayıs
2024
Pazertesi
TEKİRDAĞ

Kanlı Nigar sahne aldı

Tekirdağ’da Ramazan Ayı münasebetiyle, Belediye Kültür Merkezi’nde sahnelenen geleneksel Ramazan eğlencesi Ortaoyunu, Tekirdağlılardan büyük ilgi gördü.

Tekirdağ Belediyesi’nin katkılarıyla Namık Kemal Bölge Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahneye konan ve ortaoyunu formatına sokulan "Kanlı Nigar" adlı tek perdelik komedi oyunu izleyenleri kahkahaya boğdu. Zaman zaman günümüz esprilerinin de yer aldığı oyunda, oyuncular iyi bir performans sergilerken, Tekirdağlılara da güzel bir Ramazan gecesi yaşattı. Oyun sonrası izleyenler tarafından ayakta alkışlanan yönetmen Yılmaz İçöz, Belediye Başkanı Ahmet Aygün’e, tiyatroya verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Ahmet Aygün de, belediye olarak kültür faaliyetlerinin özellikle de tiyatronun her zaman destekçisi olacaklarını belirterek, "Tiyatroyu kurumsallaştırıp Tekirdağımızın daha çok hizmetine sunma çabası içindeyiz. Bir avuç tiyatro gönüllüsünün çabalarına duyarsız kalamazdık. Bu mübarek Ramazan ayında geleneksel Ramazan eğlencesi ile karşınıza çıktık. Bu Ramazan o geleneği de yaşatalım dedik. Tiyatromuz kurumsallaştıktan sonra bu eğlenceler daha büyük boyutlarda olacaktır" dedi.

Başkan Ahmet Aygün, tiyatro oyuncularına bir teşekkür ifadesi olarak gül armağan etti.

tekirdağ
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2004 Perşembe 14:47:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?