3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Kar yolları kapadı

TEKİRDAĞ'ın Çorlu ve Saray İlçesi ve Kırklareli'nin Demirköy İlçesi'nde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi yaşamı olumsuz etkiledi.

Kar yağışı ve tipi nedeniyle Çorlu- İstanbul, Çorlu- Çerkezköy yolu trafiğe kapandı. Çok sayıda araç yolda mahsur kaldı. Bölgede 43 köy yolu ile ulaşım kesildi.

Dün akşam saatlerinden bu yana etkili olan yoğun kar yağışı Tekirdağ’ın Çorlu ve Saray ilçeleri ile Kırklareli'nin Demirköy İlçesi'nde etkili oldu. Kar yağışıyla birlikte etkili olan tipi nedeniyle Çorlu- İstanbul, Çorlu-Çerkezköy yolu ulaşıma kapandı. Çok sayıda araç TEM ve D-100 karayolunda mahsur kaldı. Karayolları ekipleri kapanan yolları yeniden trafiğe açmak için yoğun çaba sarf ederken, Sivil Savunma ekipleri bölgeye sevk edildi. Kar yağışı nedeniyle Saray'da 20, Çorlu'da 5, Muratlı'da 3 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar kalınlığı 15 santimetreyi buldu.

aa/iha
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2008 Pazar 12:18:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat kilincer IP: 78.183.21.xxx Tarih : 18.02.2008 01:13:12

işte bekledigimiz kar geldi seviçliyım aslında eger kar yagmasaydı bence bu yaz işimiz cok zor olurdu ALLAHA sükür kar yagdı zor durumda kalanlar içinde tabiki üzülüyorum ALLAH yardımcıları olsun çerkezköy den