3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Kardeş tartışması cinayeti

Tekirdağ'da apartman kapıcılığı yapan şahıs, tartıştığı kardeşini meyve bıçağıyla öldürdü.


Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Ortacami Mahallesi Yunusbey Caddesi üzerindeki Cicioğlu Apartmanı'nda kapıcı olarak çalışan Ü.E. (41), eve alkollü olarak gelen kardeşi O.E. ile bir süre tartıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle mutfaktaki meyve bıçağını alan O.E., ağabeyine saldırmak istedi. Ü.E. ise kardeşinin elindeki bıçağı almaya çalıştı. Bu sırada koltuk altından bıçaklanan O.E. kanlar içinde yere yığıldı. Yakınları tarafından çağrılan 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan şahıs tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. O.E.'nin cesedi ise otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.


Gözaltına alınan kapıcı Ü.E.'nin polise verdiği ifadesinde, kardeşinin elinden bıçağı iki kez aldığını ve onu sakinleştirmeye çalıştığını anlattığı öğrenildi. İ

şsiz olduğu için kardeşinin apartmanda kendisine yardım ettiğini ve evinde kaldığını söyleyen Ü.E.'nin, "Kavga etmeye başlayınca mutfaktan meyve bıçağını alarak üzerime saldırdı. Ben de onun elinden bıçağı almak istedim. Bir anda ne olduğunu anlamadan yere düştü. Ben bıçağı elinden almak istedim, amacım onu öldürmek değildi" dediği belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2008 Pazar 13:09:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?